Friday, May 30, 2008

Wonderful Surprise

Came home to a wonderful surprise last night.
Thank you so much, sayang. Love it.

10 comments:

ms hart said...

Dillaaaaaa.....sungguh berbaloi kerjaya you sebagai HIS sexytary, kan? Kan? he he he...so never mind lah ya, that he's not quite sure hari apa anak mana ada tution apa and dekat mana....ha ha ha...so long ini PALM sudah ada dalam sexytary punya palm.....!!!! Best nyer...!!!

p/s ke ini imbuhan utk badminton session?!!! hua hua hua

Adillah A Nordin said...

Hahaha.. Tati, you ni memang CONFIRM kawan I yang paling kelakar sekali!

(Nampak gayanya kena pergi main badminton every week ni... So far belum nampak apa-apa kesan on my weighing scale.. sigh...)

rizalmat said...

boleh pn jgn miss plak bila semua turun main badminton. hebat pn fon tu. tapi trade in xde la 30 je kan

Adillah A Nordin said...

Rizal,

Nanti saya turun main badminton hari Isnin ni ye. Jangan pergi tempat salah lagi..

:-)

rizalmat said...

yer nanti confirm betul2. ada pn baru best main, beregu campauran pn dgn dr.

xXxNuRuLxXxNaSyiRaXxX said...

Nice one!
Btw, we stopped by at Mak Long's house just now. We were talking abt your blog. Seems like the blog-mania have spread to our family!
xoxox

Adillah A Nordin said...

Hi Ngah!

Is Mak Long starting her blog too? That would be fantastic! And Mak Long is a great writer!

ou can give them a short course on how to start up a blogger account! :-)

hasANah haLim said...

ouch ouch!
it hurts my eyes...
hehhehe...
is this the gift coz u merajuk hari tue puan? ngehngehngeh

Adillah A Nordin said...

Hasanah,

Heehee... :-)

bubbles said...

looks like my not-so-romantic bro in law has changed...
good for you blossom!!!